Servicii

Dirigenţie de şantier: Asistenţă tehnică în perioadele de pregătire a investiţiilor, execuţiei şi post execuţiei lucrărilor de construcţii. Supravegherea lucrărilor de construcții prin diriginți de șantier autorizați. Toate domeniile.

Consultanță tehnică : - Doriți să demarați o investiție ce constă în efectuarea de lucrări de construcții dar nu știți cum să procedați, care sunt etapele, ce înseamnă partea de proiectare, autorizare, execuție, etc ? Nici o problemă ne contactați și noi vă ajutăm să găsiți răspuns și soluții la toate întrebările dumneavoastră!

                                      -  Putem asigura managementul proiectelor dumneavoastră cu privire la tot cea ce înseamnă construcții.

                                      -  Ați comandat un proiect aferent unei investiții în domeniul construcțiilor, dar nu știți ce trebuie să conțină, sau nu sunteți sigur că proiectul este conform cu cea ce dumneavoastră ați comandat societății de proiectare? Noi putem să vă ajutăm să verificați acest lucru!

                                     - Ați contractat lucrări de construcții ( orice domeniu : civile, drumuri, etc. ) și doriți să aveți un reprezentant de încredere pe parcursul derulării investiției, care să verifice calitatea lucrărilor executate? Noi putem fi reprezentantul dumneavoastră de încredere pe parcursul derulării investiției!

Stabilirea unei întâlniri

Spuneţi-ne cand sunteţi disponibil. Noi respectăm programul dvs.!

Echipa noastră

Succesul companiei noastre este datorat angajaţilor noştri, care sunt conduşi de mâini cu experienţă. Echipa noastră prietenoasă şi competentă este la dispoziţia dvs.